Weddingplanner overige landen

Mijn specialisatie in buitenlandse bruiloften zijn vooral de bruiloften op het zonovergoten Ibiza en de winterbruiloften in Oostenrijk. Maar ik vind het ook heerlijk om af en toe een bruiloften in een ander land te organiseren. Zo heb al een paar dromen mogen verwezenlijken in prachtige Toscane in Italië én het Franse Parijs, de stad van de liefde.

peter-marit-5133

Tijdens de vele reizen in mijn jeugd naar het mooie Italië ben ik al betoverd geraakt door de puurheid en schoonheid van het land, vooral van Toscane. Met het schitterende landschap en de pittoreske dorpen als decor voelt het alsof je door een prachtig schilderij reist.

En dan Parijs, oh lala! Wat een ervaring om in deze grote stad als weddingplanner de weg te vinden. Uiteindelijk uitkomend bij dat prachtige museum op de heuvels van Montmartre voor het jawoord en de toost en de boten van Le Bateaux Parisiens voor een heerlijk diner en groot feest. Al varend op de Seine, met een verlicht Parijs als decor.

 

Trouwen in het buitenland

Trouwen in het buitenland is fantastisch en voor velen een droom. Een droom die prima gerealiseerd kan worden. Het kost natuurlijk iets meer voorbereiding en werk, maar dan heb je ook echt iets unieks, een bruiloft om nooit te vergeten. De organisatie voor je eigen bruiloft doe je echter vaak maar een keer. Niet gek dus dat je tegen zaken aanloopt waar je nog nooit eerder bij hebt stilgestaan.

Hoe fijn is het dan om de organisatie uit handen de geven aan een professional. Een goede weddingplanner is onmisbaar bij een bruiloft in het buitenland. Bij Otherwize Weddings zit je dan goed! Met een fantastisch team realiseren wij graag jullie droombruiloft!

 

Fotocredits Sibon Fotografie