Weddingplanner Oostenrijk

Elkaar het jawoord geven in een sprookjesachtig, winters decor of juist bij dat pittoreske kapelletje bovenop de zonovergoten berg? In Oostenrijk kan het!

14 januari 2017 Bruiloft Richard & Marieke-5389

Trouwen in Oostenrijk is in alle jaargetijden prachtig, maar in de wintermaanden natuurlijk helemaal. Zie je het besneeuwde landschap al voor je?

Mooie locaties, heerlijk eten, prachtige uitzichten … kortom Oostenrijk heeft alles om elkaar op een bijzondere manier het jawoord te geven of de liefde voor elkaar voor een tweede keer te bezegelen. Een bijkomend voordeel is dat Oostenrijk heel eenvoudig te bereiken is via de Duitse snelwegen.

Een winters plaatje

Oostenrijk kent natuurlijk vele mooie dalen en echt schitterende plekken om te trouwen. En ondanks alle fijne voorzieningen hebben de pittoreske dorpjes veelal niets van hun puurheid verloren. Otherwize Weddings heeft inmiddels ook hier een heel fijn en betrouwbaar netwerk opgebouwd en werkt uitsluitend samen met goede en betrouwbare partners in zowel binnen- als buitenland. Trouwen in Oostenrijk is een droom!

Weddingplanner Oostenrijk

Door onze persoonlijke werkwijze en bijzondere samenwerking bieden wij onvergetelijke huwelijksdagen waarbij jullie altijd verblijven  op een heerlijke locatie, kunnen genieten van gastvrijheid op hoog niveau en persoonlijke aandacht, de voordelen ervaren van duidelijke communicatie, korte lijnen èn de expertise van hele ervaren trouwprofessionals.

Neemt gerust vrijblijvend contact op voor meer informatie over trouwen in Oostenrijk.

 

Fotocredit Dick van der Veer Fotografie