Marion van Zutphen

”Met veel liefde, passie en oog voor detail organiseer 

ik jullie droombruiloft in Nederland of op Ibiza”

Mijn naam is Marion van Zutphen, zelf al jarenlang gelukkig getrouwd en trotse moeder van twee prachtige zoons en samen wonen we op een prachtige plek net buiten het dorp Fleringen, gelegen in het mooie Twente. Ik ben gek op mooie bruiloften – van klein en intiem tot heel groots – vooral die met een hele persoonlijke ’touch’.

 

Trouwen in Nederland, trouwen in Twente

Opgegroeid en nog steeds woonachtig in het Twente weet ik uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. De regio is heel divers, bourgondisch, kent vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat op hoog niveau, de trouwbranche is sterk vertegenwoordigd en – last but not least – we weten hier heel goed hoe we een feestje moeten vieren. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel toppers tot mijn fijne netwerk mag rekenen en al ruim 12 jaar in het mooie Twente bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich.

 

Natuurlijk behoort trouwen in heel Nederland tot de mogelijkheden en sla ik graag mijn vleugels uit, maar vooral in het oosten des lands – in Twente, Salland en de Achterhoek – ben ik het meest vertrouwd.

 

Trouwen op Ibiza – jullie Ibiza Dream Wedding

Trouwen op Ibiza is een droom voor velen! Een droom die waar kan worden gemaakt. Een bruiloft in het buitenland vraagt wel wat meer regelwerk en organisatietalent dan een bruiloft in eigen land, maar je krijgt er zoveel voor terug.

 

Ibiza is heerlijk! Ik heb het eiland lang geleden in mijn hart gesloten en nooit meer losgelaten. Gelijk al toen ik voor de allereerste keer op het eiland kwam werd ik gepakt door die hele fijne Ibiza vibe en dat gevoel is nooit meer verdwenen, ik voel me er thuis.

 

Inmiddels ben ik al ontelbare keren op het bijzondere eiland geweest en organiseer ik nu bijna 10 jaar bruiloften op la isla blanca. Door deze vele reizen en de bruiloften die ik er al heb mogen organiseren, ken ik het eiland door en door en heb er een fantastisch en betrouwbaar netwerk opgebouwd met leveranciers die allemaal met net zoveel passie en liefde voor de bruiloften gaan zoals ik dat zelf doe.   Graag bied ik jullie de helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

 

 

Trouwen en vergaderen op Erve De Wieschert

De jongste parel is Erve De Wieschert aan de rand van het dorpje Fleringen, op  steenworp afstand van de bekende Kroezeboom, de op een na oudste eik van ons land. De prachtige aangelegde tuin biedt volop mogelijkheden voor jullie bruiloft en is de perfecte locatie voor een tiny wedding.

 

En wil je op een bijzondere manier vergaderen, bijvoorbeeld een wijnproeverij organiseren of workshop geven op een unieke locatie? Dan is Erve De Wieschert  een fantastische plek!  

 

Persoonlijk contact

Bruidsparen, leveranciers en gasten benoemen altijd dat ze de combinatie van persoonlijke aandacht, professionaliteit, creativiteit, oog voor details zo enorm waarderen tijdens de samenwerking voorafgaande aan en tijdens de bruiloft zelf. Een goed en persoonlijk contact met veel respect voor elkaar is voor mij dan ook heel belangrijk en dat begint al bij het eerste kennismakingsgesprek. Met elkaar gaan we heerlijk brainstormen over de bruiloft, praten over jullie wensen en vertel ik over de mogelijkheden die er zijn. Stap voor stap bewandelen we daarna het pad naar jullie bruiloft.

 

En of het om een bruiloft in eigen land gaat of om een bruiloft in het buitenland, mijn missie is geslaagd als ik samen met mijn team een heel gelukkig bruidspaar samen met de gasten zie genieten van hun allermooiste dag. Ik kijk er naar uit jullie te ontmoeten!

 

Wil je meer weten?

Neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en ik vertel je graag meer. Tot snel!

 

Veel liefs, Marion

 

Fotocredits: iSi Fotografie