Trouwen in Nederland

 

Bruiloften organiseer ik in heel Nederland, maar mijn focus ligt vooral op het mooie Twente en de omgeving, zoals Salland en de Achterhoek. Opgegroeid en nog steeds woonachtig in Twente weet ik inmiddels uit ruime ervaring dat deze regio een prachtige plek is om elkaar het jawoord te geven. Het is heel divers, bourgondisch, kent vele, vele mooie trouwlocaties, het gastheerschap staat vrijwel altijd op hoog niveau en de trouwbranche is er sterk vertegenwoordigd. Bovendien houden ‘we’ hier wel van een mooi feest. Ik prijs mijzelf dan ook heel gelukkig dat ik zoveel trouwtoppers tot mijn netwerk mag rekenen en in het mooie Twente (en omgeving) bruiloften mag organiseren. Trouwen in Twente is een beleving op zich!

 

Weddingplanner

De voorbereidingen van een huwelijksdag vragen heel wat planning en organisatie. Een mooie, maar vooral ook tijdrovende taak. En meestal doe je dit maar één keer en soms misschien wel twee keer. Maar vrijwel altijd loop je tegen veel zaken en onduidelijkheden aan waar je ook niet gelijk een antwoord op weet. Hoe organiseer je nou eigenlijk een bruiloft? Welke afspraken moet je met jouw leveranciers maken? Wat zijn de mogelijkheden? Wie nodig je uit? Wat moeten we regelen bij een bruiloft in eigen tuin? Zomaar een paar vragen waar je mee te maken krijgt. Een weddingplanner is dan de oplossing. Ik bied jullie dan ook heel graag deze helpende hand om samen met jullie de allermooiste dag te organiseren!

 

Jullie droombruiloft

Hoe ziet zo’n dag er dan uit? Dat kan natuurlijk op vele manieren gebeuren, volledig afhankelijk van jullie, jullie wensen, de gasten, de grootte van de groep, de locatie, het aantal dagen en het budget. Als het enigszins past adviseer ik altijd wel om een welkomstfeestje te doen. Dat kan een etentje zijn, maar ook een gezellige borrel. Misschien blijven slapen jullie al wel op de locatie met een aantal gasten en dan is het helemaal super om de avond voor de bruiloft al lekker in de stemming te komen. Bij bruiloften op Ibiza doen we het altijd, zo’n fijn welkomstfeestje, waarom zou het bij bruiloften in Nederland niet kunnen?

 

Het is heerlijk om de dag zelf lekker relaxed te beginnen. Een goed ontbijt met elkaar en dan langzaam gaan beginnen met de eerste voorbereidingen zoals de haren en make-up laten verzorgen. Ondertussen wordt de locatie helemaal voorbereid op alles wat gaat komen zoals we dat samen vooraf bespreken en zodat het helemaal jullie trouwlocatie, jullie droom wordt.

 

Hoe deze dag eruit gaat zien geven we vorm in de maanden die aan de bruiloft vooraf gaan, dat is een hele persoonlijke invulling. Aan de hand van een op maat uitgeschreven plan van aanpak bewandelen we samen het pad naar de bruiloft. Eerst de grote lijnen en dan steeds meer in detail totdat het staat en het helemaal jullie droombruiloft is.

 

Voor de bruiloft zelf werk ik altijd een heel gedetailleerd draaiboek uit, waarin de hele bruiloft tot in detail beschreven staat. Dit draaiboek neem ik als eerste met jullie door en daarna deel ik het met de leveranciers, zodat ook zij een heel goed  beeld van de dag hebben.

 

Jullie bruiloft op de mooiste locaties

Het is al vaak beschreven en eigenlijk kan ik het niet genoeg vertellen, maar Twente is prachtig en bezit vele mooie locaties waar de kwaliteit van het leven en goed gastheerschap nog op een bijzonder hoog niveau staan. Of je nou voor een stadshotel kiest, een moderne en hippe locatie of juist een landelijk gelegen plekje… Twente heeft eigenlijk alles en is dus perfect om de liefde te vieren met een fantastische bruiloft!

 

En ik kan met heel mijn hart uit ervaring spreken, ik ben hier opgegroeid en woon er nog steeds met veel plezier. Ook voor bruidsparen woonachtig elders in het land is het ‘oosten des lands’ een geweldige regio om elkaar het jawoord te geven te midden van al jullie dierbaren.

 

Onze weddings

Otherwize Weddings heeft al diverse mooie bruiloften mogen organiseren in het mooie Twente en daarbuiten en dus heel veel ervaring opgedaan met heel uiteenlopende bruiloften. Iedere huwelijksdag was heel uniek, bijzonder en vooral persoonlijk.

 

Wil je weten hoe andere bruidsparen hun Twente Dream Wedding hebben ervaren? Neem dan een kijkje op de pagina “Onze weddings”.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met me op. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met jullie om jullie wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

 

Veel liefs, Marion


Fotocredits iSi Fotografie, bruiloft Leonie & Chris