Trouwen op Ibiza

Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen en willen elkaar het jawoord geven op een hele bijzondere locatie. En waar kan dat mooier en beter dan op het zonovergoten Ibiza, La isla blanca? Trouwen op Ibiza is trouwen dichtbij huis en toch al snel in een hele andere wereld, volop genieten dus. Ibiza is een heerlijk eiland om de liefde te vieren. Laat je inspireren door de bruidsparen die je voorgingen en hun liefde vierden op het mooie en veelzijdige Ibiza.

 

Met veel passie, liefde en oog voor detail

Ibiza is een eiland met een heel divers karakter en een heerlijke smeltkroes van vele verschillende type mensen. Genieten van het leven is hier tot een ware kunst verheven. Een bruiloft op Ibiza kan dan ook op vele mogelijkheden gevierd worden. Van trouwen met z’n tweetjes, een kleine en intieme bruiloft tot en met een groots feest waarin tot in de kleine uurtjes gedanst wordt. Zeker niet alles is mogelijk, maar veel wel. 

 

Ibiza is de afgelopen jaren echt een deel van mijzelf geworden. Ik kom er regelmatig om met mijn Ibiza team bij te praten, nieuwe mensen te ontmoeten en ook om toch steeds weer nieuwe plekjes te ontdekken, want die blijven komen. En ik doe het met liefde. Met iedere reis die ik naar dit magische eiland maak groeit dit gevoel nog meer, nog sterker. Het is er prachtig, heerlijk, volop genieten en alles overweldigend. Met heel veel liefde, passie en oog voor detail helpen jullie dan ook heel graag om jullie droombruiloft op Ibiza waar te maken.

 

Droombruiloft op Ibiza

Wie droomt er af en toe niet over? Trouwen op een heerlijke zonovergoten bestemming en samen genieten met al je dierbaren van een prachtige dag. Een dag waarbij jullie als bruidspaar natuurlijk in het middelpunt staan, maar waarbij jullie gasten zeker niet vergeten worden. Want een droom als deze creëer je altijd samen, het wordt een herinnering voor het leven. En stel je eens voor hoe zo’n dag eruit kan zien…

 

Jullie Ibiza Dream Wedding

’s Morgens sta je op en je weet dat er iets bijzonders gaat gebeuren, je voelt het aan alles. Jij gaat trouwen met je allerliefste en wel vandaag op het mooie Ibiza. En iedereen die je lief is, zal er vandaag bij zijn. Hoe mooi is dat! En terwijl jullie je in alle rust jezelf voorbereiden, wordt er achter de schermen al heel hard gewerkt door het Ibiza team aan alles wat gaat komen vandaag.

 

Terwijl je nog even ontspannen van een ontbijtje geniet, denk je met een grote glimlach op je gezicht terug aan gisteravond toen jullie met gasten het welkomstfeestje vierden hier in de tuin van jullie finca. Wat was het al geweldig. En dat was nog maar het begin.

Vanmiddag – na jullie ‘first look’ – gaan jullie samen met het foto- en videoteam op pad voor de shoot. Natuurlijk staat de magische plek Es Vedra op het programma. Als iets symbool staat voor Ibiza… Daarna gaat de rit naar die waanzinnig mooie beachclub waar de gasten al klaar zullen staan voor ontvangst. En dan gaat het echt beginnen!

 

Met het uitzicht op zee of juist in het groene binnenland gaan jullie elkaar het jawoord geven, om vervolgens te proosten op de liefde. De daaropvolgende borrel met tongstrelende aperitiefjes geeft iedereen fijn de tijd om gezellig bij te praten. En dan het diner. De tafels zijn prachtig gedekt, de kaarsen branden en de glazen wachten om geheven te worden. Het grote genieten van een heerlijk diner kan beginnen om uiteindelijk over te gaan in een knallend avondfeest. De beats van de DJ of band laten jullie swingen onder de sterrenhemel.

Na middernacht gaan we naar binnen om het feest daar verder te vieren. En dat kan, want de taxi brengt iedereen veilig ’thuis’. Wow! Dit wordt een dag om nooit meer te  vergeten. Dat weet je, dat voel je aan alles, terwijl je je laat zakken in de stoel van de kapster. Laat vandaag maar beginnen!”

 


Ibiza weddingplanner

Trouwen in het buitenland vraagt wel iets meer regel- een organisatietalent dan een bruiloft in eigen land. Een weddingplanner die goed bekend is op het eiland, is dan zeker geen overbodige luxe. Naast een groot organisatietalent is het zeker bij een bruiloft op Ibiza enorm belangrijk dat de weddingplanner beschikt over een heel goed en betrouwbaar netwerk en dat ze de locaties op het eiland én de mensen erachter goed kent. Een voordeel is dat ik zelf in Nederland woon, waardoor een persoonlijk contact goed mogelijk is.

 

Een goed en betrouwbaar netwerk op Ibiza

Door de vele reizen die we al naar Ibiza hebben gemaakt en de bruiloften die we er al hebben georganiseerd, kent Ibiza Dream Wedding. het eiland inmiddels door en door en biedt jullie graag deze helpende hand zodat niet alleen de bruiloft zelf, maar ook de voorbereidingen hiervan echt een feestje zijn en jullie dus ontspannen naar de grote dag kunnen toeleven.

 

In de afgelopen jaren heb ik een fantastisch sterk, goed en betrouwbaar netwerk opgebouwd op Ibiza. Net als ik gaan ze allemaal met net zoveel passie en liefde voor ‘onze’ bruidsparen en de bruiloften en staan ze voor een hele goede kwaliteit en service.

 

Onze weddings

Trouwen op Ibiza heeft al diverse mooie bruiloften mogen organiseren op het zonnige Ibiza en dus heel veel ervaring opgedaan in het trouwen in het buiten- en binnenland. Iedere huwelijksdag was heel uniek, bijzonder en vooral persoonlijk. De grote voorliefde voor Ibiza vormde echter bij alle bruidsparen de rode draad, want Ibiza pakt je en raakt je.

 

Wil je weten hoe andere bruidsparen hun Ibiza Dream Wedding hebben ervaren? Neem dan een kijkje op de pagina Onze weddings.

 

Wil je meer weten?

Wil je meer weten over de mogelijkheden om te trouwen op Ibiza? Neem gerust contact met me op. Ik maak graag vrijblijvend een afspraak met jullie om jullie wensen in een persoonlijk gesprek te bespreken.

 

Veel liefs, Marion

 

Fotocredits: Eppel Fotografie, bruiloft Ester & Michel