Weddingplanner

Jullie mooiste dag, mijn grote passie!

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen en staan aan het begin van een hele bijzondere periode in jullie leven waarin jullie de liefde gaan vieren. Een periode waarin ik jullie heel graag bij wil helpen, want jullie mooiste dag is mijn grote passie. Ik hecht veel waarde aan een goed en persoonlijk contact gedurende de hele voorbereiding en dat begint altijd met een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

 

Tijdens dit gesprek bespreken we jullie dromen, wensen, verwachtingen en budget en ik vertel jullie graag over de mogelijkheden die er allemaal zijn. Met al deze informatie ga ik aan werk en maak een voorstel geheel op maar voor jullie bruiloft. Pas nadat jullie dit voorstel hebben gelezen, nemen jullie een beslissing. Als ik dan het vertrouwen krijg gaan we aan de slag en samen bewandelen we dan stap voor stap het pad naar jullie grote dag.

 

Ceremoniemeester

Een ceremoniemeester zijn is een geweldige, maar vooral ook een hele tijdrovende taak. Wij nemen dit werk graag uit handen. Niet alleen tijdens de bruiloft zelf, maar ook in de weken voorafgaande aan de bruiloft voor een perfecte voorbereiding. Zodat niet alleen jullie, maar ook alle familie en vrienden, ontspannen en zorgeloos kunnen genieten van jullie bruiloft.

Weddingplanner – volledige organisatie

De voorbereidingen op een bruiloft vragen heel veel tijd, energie en aandacht. Met alle liefde neem ik dit werk uit handen, zodat jullie niet alleen ontspannen van de bruiloft zelf kunnen genieten, maar ook van de voorbereidingen die eraan vooraf gaan, want ook die moeten een feestje zijn. Vanaf het begin tot en met het succesvolle einde van de bruiloft sta ik naast jullie. Op de dag zelf ben ik, samen met mijn team aanwezig om als ceremoniemeester de dag te begeleiden. Vanzelfsprekend doen we altijd alles in goed overleg. Wij inspireren, adviseren, organiseren en plannen, maar jullie hebben altijd het beslissende woord. Het gaat tenslotte om jullie bruiloft.

 

Het ceremoniemeester arrangement wordt alleen aangeboden voor bruiloften in Nederland. Voor bruiloften op Ibiza biedt Otherwize Weddings uitsluitend het volledige arrangement.

 

Assistentie tijdens de bruiloft

De meeste bruiloften vragen om extra handen op de dag zelf en ik prijs mezelf dan ook gelukkig dat ik een fantastisch team van assistent planners heb die tijdens de bruiloft als extra ceremoniemeester het team komen versterken. Alles is erop gericht jullie bruiloft ontspannen en goed georganiseerd te laten verlopen.

 

Zekerheid en veiligheid

Zekerheid en Veiligheid voor alles! Iedere locatie is verplicht een BHV’er (bedrijfshulpverlener) tijdens de bruiloft ter plaatse te hebben, ook ik ben BHV’er. Verder adviseer ik mij bruidsparen altijd  om een huwelijksdagverzekering af te sluiten of er in ieder geval goed over na te denken en een weloverwogen keuze te maken. En mocht ikzelf door omstandigheden onverhoopt uitvallen en de werkzaamheden voor jullie bruiloft niet verder kunnen zetten, ik zorg altijd zelf voor een goede en professionele back up, zowel in Nederland als op Ibiza.